Pjevač je prije dvije nedjelje predosjetio svoju sm*t: “Ne znam kako ćete bez mene, kako će ovaj svijet bez Bore…”

Bora Drljača napustio nas je u svojoj 70. godini života.

Pevač narodne muzike Borislav Bora Drljača pre**nuo je u Beogradu. Samo dve nedelje pre sm*ti on je rekao kako oseća da mu se neminovni kraj bliži

Budućnost, kako je rekao, nije video.

Kakva budućnost?! Nemam ja budućnost. Bar da živim još godinu, dve, tri dana i da um*em. Ako uspem da proguram još koju više i to ti je.

Slomila me bolest. Ne volim sm*rt, al’ šta ću. Kad dođe vreme. Ne znam kako ćete bez mene, kako će ovaj svet bez Bore.

Volim život i nauživao sam se, al’ još pet-šest da doživim i nek ide u božju mater. Operisao sam bubreg, debelo crevo, melanom, četiri-pet puta sam išao pod nož.

Znam samo da ću biti sah*anjen pored moje prve žene. Napravio sam spomenik, nisam stavio sliku, ali sve je završeno. Takav je život – rekao je on za Kurir.

Žalio je samo što nema unučad.

Patim što nemam unučadi. Za čega sam sve ovo stvarao? Jedino ja da napravim dete.

Bio sam bu*ala, Rada ostala u drugom stanju i ja joj rekao da očisti. Bila je baba, reko gde ćeš ti sad da rađaš. Želeo sam žensko dete. Nema ništa lepše za roditelje od ženskog deteta. Sinovi su barabe, muškarci nemaju osećaj kao što ima žensko.

Želeo bih da sam zdrav kao nekada. Da jurim ribe, da ih vodam. Nema koja nije htela, a sad se bliži kraj… Što se tiče životnih grešaka, to kad me pitaš, da ti kažem da ih je malo bilo.

Imao sam sreće, a bogami i pameti. Nisam imao nekih težih povreda. Moje pesme ostaju narodu zato što su životne. To je moje bogatstvo. Moj početak i kraj – kazao je on.

Podsetimo, pevač narodne muzike napustio nas je u svojoj 70. godini života.

(alo)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.