JELENA KARLEUŠA: U r*tu sa svima

U toj lakrdiji lažne slave, lažne dizajnirane garderobe, tuđih kola, kuća i bazena nema ni zarade, ni poente, osim pokušaja liječenja kompleksa zauvijek manje vrijesnosti i bolne nebitnosti.

U “Zvezdama Granda” uveliko traju borbe takmičara za prolazak u naredne krugove, a kao i do sada članovi žirija svojim komentarima uvijek izbiju u prvi plan. U tome, po običaju, prednjači Jelena Karleuša.

Ona je za Hamzu Sokolovića koji je prošao direktno dalje u naredni krug takmičenja u “Zvezdama Granda” imala upečatljivu kritiku. Kako to obično biva njena kitika se odnosila na stajling mladog pjevača:

–Nemoj da izgledaš kao vozač kamiona – poručila je Jelena takmičaru iz naše zemlje i savjetovala mu je da sljedeći put promijeni stajling.

A da mladi takmičari iz pomenutog šou programa nisu jedini koji nailaze na oštre kritike popularne Dive, dokaz je i Teodora Džehverović. Pjevačica i bivša zadrugarka nedavno se pohvalila kako je na svom Instagramu dostigla milion pratilaca.

Mnogi su joj čestitali na tome, ističući kako je krenula od nule, međutim, jedna poruka Jelene Karleuše, baca sjenku na Teodorin uspjeh.

Karleuša nije precizirala na koga tačno misli, ali je “tajming” sa Teodorinim dostizanjem pratilaca pogođen, pa su mnogi ubijeđeni da se poruka odnosila prvenstveno na bivšu zadrugarku. Njena poruka je glasila:

-Zašto likovi sa tri godine polukarijere kupuju milione pratilaca i lajkova na Instagramu i Youtube-u, kad svako može da vidi da im komentarišu samo Azijati sa balkanskim imenom i nula postova?

U toj lakrdiji lažne slave, lažne dizajnirane garderobe, tuđih kola, kuća i bazena nema ni zarade, ni poente, osim pokušaja liječenja kompleksa zauvijek manje vrijesnosti i bolne nebitnosti…

,

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.