JELENA KARLEUŠA RASPLAKALA PORODICU TAKMIČARA: “Tebe treba zakonom zabraniti!”

I sinoć je bilo veoma veselo na takmičenju za “Zvezde Granda”, a žiri se i ovog puta trudio da bude zanimljiv, ali i pravičan.

Tarik Jašar iz Sarajeva i Aleksandar Josifovski iz Ohrida, privukli su najviše pažnje, ali i najoštrijih komentara od strane žirija.

Rezultat ovog duela bio je 5:4 u korist Aleksandra koji je otišao u 4.krug, a Tarik je inače bio kandidat Dare Bubamare, ali ga je ona, kako tvrdi Saša Popović ”ostavila na cjedilu” te ga je preuzela Ana Bekuta.

Prvu riječ za komentarisanje imala je Marija Šerifović- Bilo bi nefer da bude izjednačeno. Razlika je očigledna, i čudno mi je da Tarik ima i 4 glasa.

Ali ti izgledaš kao da si ispao iz neke lijepe, dječije bajke, na ovu scenu gdje je sve samo ne bajka. Pjesme su ti bile niske.

Kandidat broj dva, sjajan, vjerujem u to što pjevaš, samo napred. Ana je objasnila da je imala malo vremena da radi sa Tarikom te su mu poželeli sreću u baražu.

Jelena nije znala koga prvog da komentariše pa su joj dobacili da krene od ”lepog” kandidata aludirajući na Tarika- Ja sam šo*irana da je Dara tebe pustila niz vodu. To bi bila sjajna saradnja, baš ću je pitati o čemu je reč.

Tarik, ne znam da li si svestan koliko si lep, i kakav si gospodin i izrašćeš u ozbiljnog dasu.

Mnogo vežbe ti je potrebno da zasijaš u sledećem krugu. A ti Aleksandre možeš nigde više da se ne takmičiš. Ovaj dečko treba zakonom da se zaštiti!

-Ti si meni toliko orignalan Aleksadre i dobar, da se slažem da si za finale. Ta energija koju nosiš ja se uvek naježim- rekla je Viki.

Bosanac i Snežana imali su zamerku za Aleksandra zato što odmiče mikrofon dok peva a mentor se složio, te ispričao na šta ga je naterao- da se ošiša, ostavi cigarete i vodi zdrav život

– Tezgaroški način pevanja ne može ovde! Imaš takav raspon glasa a to što radiš na sceni je užas! Polio si me kofom govana ali hvala za emociju- bio je glasan David.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.