Ana Sević šalje Darka na robiju: Neće više da toleriše dug za alimentaciju

Darko Lazić i Ana Sević nedavno su se našli na sudu budući da pevač nije platio 20 alimentacija za ćerku Lorenu!

Naime, Ana to više neće da trpi i toleriše, pa je tužila bivšeg muža!

Ukoliko joj čim pre ne uplati 10.000 evra, Darko lako može da završi na robiji, a kako još saznajemo, Ana je imala razumevanje za sve što se Darku u poslednje dve godine dešavalo, ali je problem jer on ni pre saobraćajne ne**eće nije plaćao alimentaciju, a sada se stalno vadi na tešku materijalnu situaciju, dok sa druge strane ne štedi, već pravi bazen u dvorištu u Brestaču, kupuje besne automobile i živi na visokoj nozi!

Ana je još prošle godine tužila Darka, ali je zavladala korona, pa su se tek nedavno našli na sudu.

Međutim, pošto je pevačica u poodmakloj trudnoći, smatra da je imala previše razumevanja za bivšeg, te da je sada dosta.

Da je on zaista u finansijskim problemima, Ana bi i dalje ćutala, ali je videla da on i te kako živi raskalašnim životom.

Ona ne traži ništa za sebe, ali kao otac mora da ispunjava dužnosti prema ćerki.

Održano je prvo ročište, a iznos koji pevač duguje do danas narastao je na neverovatnih 1.100.000 dinara – priča izvor za STAR i nastavlja:

Darko je ispričao sudiji kako zbog saobraćajne ne*gode u kojoj je izbegao sm*t za dlaku nije godinu dana nastupao, te da i dalje vraća dugove nastale u tom periodu, kako za lečenje, tako i za život.

Takođe se žalio na trenutnu materijalnu situaciju i na to što su mu zbog korona vi*usa otkazani svi nastupi, te kako njegova verenica ne radi, a da uz nju i sina izdržava i roditelje.

Sa druge strane, Anini advokati su više puta naglasili da on nije plaćao ni pre nesr*će alimentaciju, kada je pet dana u nedelji nastupao i zarađivao baš dosta novca! – priča izvor i dodaje:

Za nekoliko meseci je zakazano i drugo ročište, a Darku je naglašeno da mora da isplati ceo dug!

Posavetovali su ga da počne što pre sa plaćanjem, pa da na rate isplati što pre!

U suprotnom, zbog neplaćenih alimentacija može da dobije i zatvorsku kaznu!

I Marina je očajna, samo kuka! Od kada je s Darkom, zna samo za probleme!

Rekla je da će zvati Anu da joj očita vakelu jer smatra da je Darko svoju dužnost prema Loreni ispunio kada joj je prepisao stan, te da zato Ana mora da ima strpljenja za alimentacije – završava izvor tabloida STAR!

(svet)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.