ODLUČAN DA JOJ SVE UZME: Milan Popović ponovo tužio Severinu

Severina Kojić već mjesecima ne plaća alimentaciiju od 160 evra za sina Aleksandra pa je bivši partner Milan Popović riješio da je tuži. Ona je u martu prestala da šalje novac za svog nasljednika jer je, kako kaže, zbok korone u teškoj finansijskoj situaciji.

“Severina je krajem prošle godine izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Tada je dobila presudu da dječakovom ocu Milanu Popoviću mora svakog mjeseca da šalje 160 evra za alimentaciju. Međutim, od marta nije dala ni dinar i zato je Milan riješio da je ponovo tuži.

Da se razumijemo, on ima dovoljno novca i bez tih njenih para, ali je presavio tabak iz principa”, rekao je dobro obavješteni izvor i nastavlja:

“Seve i Milan se tužakaju za svaku glupost i tako se svete jedno drugom.On je njoj godinama plaćao 2000 evra mesečno za alimentaciju, pa ga nervira kada ona sada kaže da nema 160 evra da pošalje za svoje dijete.”

Hrvatska pop zvijezda je preko advokata poručila da sa alimentacijama kasni zbog korone.

“Ona tvrdi da je zbog pandemije u veoma teškoj situaciji i da trenutno nije u mogućnosti da svakog mjeseca izdvaja 160 evra. Nema prihode, nigdje ne nastupa, a i sama je zbog liječenja od korona vi**sa nekoliko nedelja provela u izolaciji.

Preko svog advokata je poručila Milanu da će svoje obaveze uredno izmiriti čim bude u mogućnosti. Popović se baš iznervirao jer joj ništa ne vjeruje i rekao je svom pravniku da podigne novu tužbu”, kaže izvor prenosi alo.rs.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.