BOŽO VREĆO I CRVENI RUŽ: “Zaspim s njim, nerazmaziv je”

Vrećo je inače poznat po ekscentričnom stilu s kojim privlači pažnju gdje god se pojavi. Jednom je prilikom rekao kako je uvijek bio drugačiji od ostalih…

Božo Vrećo (36), kralj sevdaha, trenutno se nalazi u Kölnu u Njemačkoj gdje večeras ima solistički koncert. S fanovima je podijelio kako razgledava grad i vježba u teretani hotela, a otkrio je i da voli nositi crveni ruž. Fotografirao se u hotelskoj sobi i podijelio to na društvene mreže.

– Žene je li vi zaspite s crvenim ružem, ja skoro uvijek da, nerazmaziv je i ne ostaje na bijeloj posteljini. Vidite da mi kosica raste… raspakirao sam se, kako sam samo poželio koncert i evo uspio sam, tu sam! Divni Köln – komentirao je glazbenik.

Dodao je kako su u Njemačku došli i njegovi prijatelji glazbenici i booking menadžerica.

– Koncert je sve bliže, pjevat ćemo iz sveg grla da sve ružno otjeramo – rekao je. Vrećo je inače poznat po ekscentričnom stilu s kojim privlači pažnju gdje god se pojavi.

Jednom je prilikom rekao kako je uvijek bio drugačiji od ostalih. Doduše, zbog toga mu je teško bilo odrastati u sredini koja ne prihvaća ljude kao takve.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.