OVO JE OTAC MARIJE ŠERIFOVIĆ: Bili su u lošim odnosima, a sada mu pomaže da preživi

Harmonikaš Rajko Šerifović nije bio u dobrim odnosima sa ćerkom Marijom Šerifović, međutim, stvari su se promijenile, te je jednom prilikom priznao da mu ona plaća stan i šalje pare!

Odavno je poznata priča da je Verica Šerifović izbacila bivšeg supruga Rajka iz kuće u Kragujevcu te da sudska ročišta oko te nekretnine i dalje traju.

U tom periodu Rajko je krivio sve oko sebe za to što je ostao na ulici, a u nekoliko navrata je loše pričao i o svojoj ćerki Mariji. Međutim, sve se promijenilo prije otprilike godinu i po dana. Rajko je shvatio da mu Marija želi dobro, čuo se s njom i ona mu je finansijski pomogla.

Rajko za domaće medije otkriva otkriva da se sada češće viđa sa ćerkom.

– Dobro mi je, situacija u kojoj sam doveden u aprilu prije 3 godine nije sjajna, čak naprotiv, zamalo da ostanem na ulici. Imao sam krajem godine nekoliko ročišta sa Vericom, ali se tu ništa nije izdešavalo, ona je i dalje u mojoj kući i pravi se da je to njeno vlasništvo.

Saznao sam da moja ćerka Marija nije imala veze s tim događajem, ona nije bila umješana u to kada me je moja bivša žena izbacila iz porodičnog doma.

Sjeli smo na piće i ona mi je sve objasnila. Viđamo se povremeno, sve je to spakovala Verica, čitav taj skandal – priča Rajko.

Nakon što je u aprilu pre 3 godine izbačen iz doma u kojem je proveo pola svog života, utočište je pronašao kod rođenog brata koji takođe živi u Kragujevcu, a sad mu pomaže ćerka.

– Mara mi pomaže da preživim, plaća mi stan. Čestitala mi je Novu godinu, pjevala je na trgu u Baru, kada ima vremena, mi se vidimo. Spasila me je ćerka da ne promrznem tokom zime na ulici, a nisam dovjeka mogao da budem kod brata.

Da me Mara nije spasla i iznajmila mi stan, ostao bih na ulici. Izdržava me, to će trajati tako sve dok ne očistimo papire oko te kuće. Ali što se mene tiče, sve je pod kontrolom.

Znate, sam sam, ali korektno je koliko mi daje. Ne treba mi mnogo za život.

Plaća mi stan i daje mi neku kintu da imam za svakodnevne potrebe – iskreno je rekao Marijin otac koji sada stanuje samo nekoliko ulica od svog doma koji je gradio dok je bio u braku sa Vericom prenosi srbijdanas.rs.

.

.

.

.

.

.