Otkriven razlog zbog čega Dara bježi od Lepe Brene: “Brži joj je jezik od pameti”

Za ove stvari niko nije znao

Dara Bubamara u sve je lošijim odnosima sa nekadašnjom prijateljicom Lepom Brenom, a da su izbegavale jedna drugu na luksuznim lokacijama u Monte Karlu, govori i činjenica da, iako su boravile na istim mestima u Monaku, jedna sa drugom nisu progovorile ni reč i eskivirale su susret.

Njihov sukob traje već godinama unazad zbog neraščišćenih računa, a poslednji u nizu je eskalirao nakon Breninog koncerta u Areni 2018. godine jer je Dara tada napala Brenu da ju je iskopirala, što je nju š**iralo i uvredilo.

Kao neko ko sebe smatra velikom zvezdom, bilo joj je ispod časti da dozvoli bilo kakve loše komentare Dare Bubamare, te se potpuno distancirala od nje, o čemu govori i njihovo mimoilaženje u Monte Karlu.

Otkada nisu uspele da se dogovore oko izdavanja njenog albuma, one ne razgovaraju. Tada je Dara bila jako ljuta i tvrdila da gazdaricu “Granda” više ne želi da vidi, a pošto se posvađala i sa Sašom Popovićem, raskinut je ugovor sa “Grandom”.

Brena joj je više puta prelazila preko raznih priča i uv*eda koje su do nje dolazile od Dare, ali Dara nije reagovala. Ona zna da Dara nije loš čovek i da joj je brži jezik od pameti, ali nakon koncerta u Areni nije htela da se miri – otkriva izvor za Svet i dodaje:

U Monte Karlu se Brena družila jedino sa Draganom Mirković, koja je njen nivo što se tiče popularnosti i bogatstva, ali i sa kumom Borisom Bekerom, koji tamo ima kuću.

Dara je Brenino ponašanje shvatila kao izdaju, a u Monte Karlu se nije videla ni sa Draganom Mirković, s kojom je inače u odličnim odnosima. Dragana je sa suprugom Tonijem često u društvu Lepe Brene i Bobe, a Dara tu nije bila poželjna.

(alo.rs)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.