Zmaj od Šipova ima lijek za koronu: Evo kako on štiti svoj organizam!

Kaže da mu maska nije potrebna!

Ilija Grahovac zvani Zmaj od Šipova, živi na planini, gde na konju obilazi svoje veliko stado goveda i konja i uŽiva na Čistom planinskom vazduhu i hrani se domaćom hranom koju sa svojim Čobanima priprema.

Zmaj kaže, da na plani nema korone, nego da sluša cvrkut ptica i žubor potoka, a ovde nema gužve i ljudi, pa mu maska i nije potrebna.

Kad naveče dođe sa planine kuci, gleda sta se dešava u u Beogradu, Srbiji i Republici Srpskoj. Zmaj se brine za svoga prijatelja Milomira Marica i zove ga da dođe kod njega u Sipovo.

Milomire Maricu prijatelju, dođi kod Zmaja u Šipovo na planinu da se spasiš od korone i da pečemo jagnje i uživas u lepotama planine i da jašes na belom konju sa Zmajem – kaže Zmaj koga je Maric doveo u “Parove” gde je postao medijska zvezda.

Zmaj je cuo da Milomir Maric predlaže neke poze za s*ks u koroni a Zmaj mu porucuje da se “okani ćorava posla”, jer ne zeli da mu Maric dobije koronu.

Zmaj kaze da je Alo, uvek o njemu pisao korektno kad je postao medijska zvezda. Zmaj živi za koride i borbu bikova, pa je pre neki dan sa prijateljem Miroslavom Cigojem bio na koridi u Busovaci gde se posle dugog vremena sreo sa prijateljima koride i uživao u borbi bikova.

(alo.rs)

.

.

.

.

.

.

.