Život joj je visio o koncu zbog operacije, a Indi je spremna na još jednu, š*kirat čete se kada čujete o čemu je reč

Nije zadovoljna svojim izgledom.

Voditeljka emisije “Magazin In” Sanja Marinković želela je da čuje mišljenje pevačice Indire Aradinović Indi zbog čega su devojke opterećene svojim izgledom. Podsetimo, Indi je umalo izgubila život zbog toga što je želela da izgubi kilograme operacijom želuca.

– Nametljivost je pitanje zašto su jako mlade devojke opterećene (fizičkim izgledom). Jako se brzo živi, jako je nametnuto. Jako je bitno da imaš i te grudi i tu zadnjicu… Počevši od te Kim Kardašijan, koja to diktira – istakla je Indi.

Kažu da svaka žena koja odluči da ode “pod nož” sigurno ima neki rez na srcu ili na duši, pa je odlučila da to leči. Kada si ti odlučila da se podvrgneš operaciji, da na taj način izgubiš kilograme, šta ti je prolazilo kroz glavu? – pitala je Sanja Indiru.

– Kada bih ti rekla da planiram opet da se podvrgnem, ti bi pala u nesvest. Kao i moja mama i svi što gledaju. Planiram za godinu dana da idem na još jednu, jer sam nezadovoljna svojom zadnjicom.

Nestala je. Kada sam izgubila kilograme, ona je nestala. Ja bih da to istaknem, Bože zdravlja – otkrila je pevačica, pa dodala:

– Imala sam taj višak kilograma, bila nesrećna, osećala se kao da taj višak ne pripada meni. Ta potreba da ta jedem, to je hronično, ta neuzvraćena ljubav.

Sindrom HNLJ, hronično neuzvraćena ljubav. A sad gubim i zadnjicu, gubim i gr*di, a navikla sam da ih imam – istakla je Indi prenosi informer.rs.

.

.

.

.

.

.

.

.

.