NATAŠA BEKVALAC NAPUŠTA SVOJ RODNI GRAD: Nakon razvoda se preselila u Novi Sad, a evo gdje će sada da živi

Zbog karijere se odlučila na ovaj potez.

Pevačica Nataša Bekvalac se nakon ljubavnog kraha preselila u Novi Sad, a sada je donela odluku da se ponovo vrati u srpsku prestonicu. 

Odluka da se vrati u Beograd pala je onog trenutka kada je shvatila da zbog novog albuma koji priprema mora svakodnevno da putuje, a osim što se u prestonicu vraća zbog poslovnih obaveza, Bekvalčeva je rešila i da svoje ćerke upiše u internacionalne škole, što kao mogućnost, ne postoji u Novom Sadu.

– Nataša je već u studiju i radi na novim pesmama. Postalo joj je napo*no da stalno putuje na probe jer su svi njeni muzičari u prestonici.

Takođe, ceo tim saradnika koji priprema njen album nalazi se u Beogradu.

Do sada je nekako uspevala da se konsultuje s producentima i tekstopiscima putem mejla ili poziva, ali je shvatila da je to mnogo naporno, te da mora nešto da preduzme – kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

Odluci dodatno je doprinela činjenica da njena starija ćerka Hana sledeće godine treba da krene u srednju školu, a budući da planira da upiše privatnu, internacionalnu, koje nema u Novom Sadu, Beograd je bio logično rešenje.

Nataša planira da od septembra upiše i Katju u francusku školicu, tačnije vrtić, jer želi da njena najmlađa ćerka nauči francuski jezik. Upravo iz tog razloga ona ima dodatni elan da se vrati u Beograd – završio je izvor.

Inače, Nataša se već jednom selila u srpsku prestonicu kada se udala za Luku Lazukića, ali nakon što se od njega razvela, sa ćerkama se vratila u porodični dom u Novom Sadu.

.

.

.

.

.

.

.

.

SONY DSC