Iako je jednu operaciju umalo platila glavom: Indy opet ide pod nož

Nakon što je Ruža Rupić u emisiji “Magazin In” rekla da je njena generacija opterećena fizičkim izgledom, voditeljica Sanja Marinković željela je da čuje i mišljenje pjevačice Indire Aradinović Indy, koja je, podsjetimo, umalo izgubila život zbog toga što je željela da izgubi kilograme operacijom želuca.

-Nametljivost je pitanje zašto su jako mlade dejvojke opterećene (fizičkim izgledom). Jako se brzo živi, jako je nametnuto. Jako je bitno da imaš i te gr*di i tu zadnjicu… Počevši od te Kim Kardašijan, koja to diktira – istakla je Indy.

-Kažu da svaka žena koja odluči da ode “pod nož” sigurno ima neki rez na srcu ili na duši, pa je odlučila da to liječi.

Kada si ti odlučila da se podvrgneš operaciji, da na taj način izgubiš kilograme, šta ti je prolazilo kroz glavu? – pitala je Sanja Indiru.

-Kada bih ti rekla da planiram opet da se podvrgnem, ti bi pala u nesvijest. Kao i moja mama i svi što gledaju. Planiram za godinu dana da idem na još jednu, jer sam nezadovoljna svojom zadnjicom.

Nestala je. Kada sam izgubila kilograme, ona je nestala. Ja bih da to istaknem, Bože zdravlja – otkrila je pjevačica, pa dodala:

-Imala sam taj višak kilograma, bila nesretna, osjećala se kao da taj višak ne pripada meni. Ta potreba da ta jedem, to je hronično, ta neuzvraćena ljubav. Sindrom HNLJ, hronično neuzvraćena ljubav.

A sad gubim i zadnjicu, gubim i grudi, a navikla sam da ih imam – istakla je Indy prenosi pink.rs.

.

.

.

.

.

.