Goca Tržan sa suprugom ulazi u rijaliti: Ugovori su potpisani

Svi detalji

Pevačica Goca Tržan odlučila je da učestvuje u rijaliti projektu koji će pratiti njen život.

Od septembra moći će te svakodnevno da prate kako izgleda život Goce Tržan i njenog supruga Raše Novakovića, bez ulepšavanja. Realno, iskreno i istinito.

Sa svim zgodama i nezgodama koje nosi zajednički život: žensko zvocanje, muška lenjost i sporost, bračna terapija, obavljanje „muških“ i „ženskih“ poslova u domu… I, naravno, razgovori i „pregovori“ o svemu onome što se dešava ispod pokrivača u spavaćoj sobi.

Goca je ekskluzivno najavila projekat koji će trajati 12 meseci.

Došla sam na ideju da napravim talk showu kojem ću moći da pričam sa kolegama i ljudima iz javnog posla o stvarima koje ih verovatno da sada niko nije pitao, ili je mislio da to nije potrebno.

O voditeljima najčešće znamo samo one neke opšte, biografske informacije, i oni ispituju sagovornike, a da bih mogla da svoje prijatelje i goste pitam o njihovom seksualnom životu, na primer, u emisiji „Moj savršeni brak“ ću morati da dam više sebe.

Biće to epizode iz našeg života, iz naše kuće, sa našom ćerkom, prijateljima, roditeljima. To nije serija to je naš život – kaže Goca.

Kako kaže Goca, foliranja neće biti, samo pravog života.

Iako se emisija može nazvati rijalitijem, mi nismo porodica Kardašijan, jer one ne idu na pijacu, ne kuvaju ručak… Veoma mi je zanimljivo da ljudi vide koliko me zapravo ne poznaju.

Emisija će se emitovati svakog dana, od ponedeljka do subote, a Goca će nedeljom voditi specijalnu emisiju u kojoj će svoje goste pitati sve ono što je i nju tokom nedelje okupiralo, mučilo, iznerviralo, nasmejalo u odnosu sa njenim suprugom Rašom, a što su i gledaoci mogli da vide.

Znajući koliko je Goca duhovita, ali i odsečna i direktna, ovaj rijaliti program biće nalik sitkomu uz koji ćemo se svi glasno smejati, ali i prepoznati neke situacije iz svakodnevnog partnerskog i bračnog života prenosi alo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.