Karleuša kopirala stajling supruge Justina Biebera: Svi komentarišu kojoj bolje stoji

Jelena je dugu haljinu boje pijeska obukla za proslavu rođendana njezine tete, a Hailey ju je obukla za odlazak na plažu. Nije trebalo puno vremena da počnu rasprave kojoj od njih bolje stoji.

Jelena Karleuša (41) prošli je vikend organizirala glamuroznu proslavu za rođendan svoje tete Danijele. Najbliži prijatelji i članovi obitelji proslavili su rođendan u beogradskom restoranu. Jelena i suprug, Duško Tošić (35) došli su s kćerima Nikom (10) i Atinom (11).

Pjevačica je za tu priliku obukla dugu haljinu boje pijeska koja joj je istaknula obline. Naročito su do izražaja došle bujne gr*di.

– Odlična ti je haljina. Predivna si, ženo. Prava si diva – pisali su joj njezini pratitelji ispod objavljene fotografije na Instagramu.

Takva se haljina svidjela još jednoj dami. Manekenka Hailey Bieber (23), supruga pjevača Justina Biebera (26), obukla je isti model haljine prije sedam dana.

Pozirala je na pješčanoj plaži pa joj se haljina uklapala uz krajolik.

– Super ti stoji, baš si elegantna – pohvalili su pratitelji i Hailey.

Nije bilo potrebno puno vremena da počnu rasprave na društvenim mrežama kojoj od ovih dviju dama ‘pješčana’ haljina bolje stoji.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.