Na liječenju od al**hola: Ana Nikolić se odlučila na savremene metode

Pjevačica sve radi zbog Tare.

Ana Nikolić nikada nije krila da voli da popije pokoju čašicu i često se zbog ljubavi prema al**holu šalila na svoj račun, ali je uspjela da sakrije koliko je zavisnost od poroka uzela maha i da je nedavno navodno uplatila liječenje u jednoj privatnoj ruskoj klinici, saznaje „Alo!“.

Kako tvrdi izvor, Ana Nikolić se navodno na taj korak odlučila zbog kćerke Tare, a zbog zagarantovane privatnosti izbor je pao na jednu kliniku na Dedinju, u kojoj rade najbolji ruski ljekari.

-Iako se Ana često zezala na račun svojih pi**nstava, kako za medije, tako i u društvu svojih najbližih, istina je da joj već duže vrijeme sve to predstavlja veliki problem.

Dok nije postala mama, nije imala razlog da prestane da konzumira alkohol, ali budući da njena kćerka Tara raste i upija svijet oko sebe, shvatila je da će morati iz korijena da se promijeni.

Izbor je pao na jednu privatnu rusku kliniku u kojoj se ljudi već godinama uspješno liječe od različitih oblika zavisnosti.

Klinika u svom sklopu ima i vilu, koja poznatima garantuje apsolutnu privatnost, što je dodatno privuklo Anu.

Liječenje u privatnoj klinici, zajedno sa terapijom i blokatorima za al**hol, košta 32. 000 eura. Iako je to mnogo novca, Ana se nije dvoumila, već se odmah prijavila za terapiju, koja traje godinu dana.

Po toj terapiji, Ana je trebalo da provede mjesec dana u bolnici, a da ostalih 11 mjeseci dolazi na preglede na svake dvije nedejlje.

Program i tim ljekara izuzetno su joj se dopali, zbog čega je spremna i puna samopouzdanja krenula u proces liječenja – tvrdi izvor i dodaje da je Nikolićeva u klinici izdržala samo nedelju dana.

.

.

.

.

.

.