Molim žene da ne sijeku vene za mnom: Era Ojdanić ostavio oproštajnu poruku

Zaražen koronom,a za sada se osjeća dobro.

Era Ojdanić zaražen je korona virusom i trenutno leži u beogradskoj bolnici “Dragiša Mišović”.

Nakon što je dane provodio u bolnici zabrinut za zeta i sina, takođe zaražene koronom.Na kraju je i folker završio u bolničkoj poestelji, sa pretpostavkom da je dobio virus od sina.

-Istina je da imam koronu, ali se osećam odlično. Nekoliko dana sam imao temperaturu 37-38, pa sam odlučio da uradim test.

Pokazao je da sam pozitivan, ali nemam nikakve bolove, ne kašljem, ne kišem. Uradio sam rendgen pluća i sve je u redu. Skener je pokazao da imam neke promijene, pa su me zato zadržali u bolnici, kako bi pratili moje zdravstveno stanje.

Pravili smo, 17. juna, punoljetstvo u mom motelu. Jedan gost je bio zaražen i on je sigurno preneo mom sinu, pa on meni.

Nadam se da će sve biti u redu. Ovo što se dešava oko nas je strašno. Koliko god da se pazimo, ne možemo biti sigurni da se nećemo zaraziti. Čuvajte se, ljudi-A za slučaj da, ne daj Bože, nešto krene po zlu, Era je rešio da ostavi oproštajnu poruku.

-Volio bih, da pošaljem važnu poruku. Ako mi se nešto dogodi molim hiljade žena da ne sijeku vene za mnom-rekao je Era, u svom šaljivom maniru.

.

.

.

.

.