Penzioner zarađuje veliku sum: Honorar Saše Popovića 5.000 eura po emisiji

Procurili detalji o „Zvezdama Granda“.

Odskora zvanično penzioner, ali i honorarac Saša Popović, otkako je jednoj stranoj kompaniji prodao svoj udio u “Grandu”, prima platu u iznosu od 200.000 eura godišnje, navodi neimenovani izvor za medije.

Njegovo angažovanje u “Zvezdama Granda” po emisiji, navodi se, košta 5.000 eura – što znači da će Popović samo u ovom mjesecu, u kom će se prikazati pet emisija, prihodovati 25.000 eura, što bi poželio svaki penzioner.

Saša se sada, inače, vodi kao specijalni savjetnik zadužen za “Zvezde Granda”, u čije je snimanje detaljno uključen.

On je i dalje maksimalno posvećen osmišljavanju koncepta emisije, kandidatima, organizaciji svega u vezi sa produkcijom, te žiriju, njegovom sastavu, i balansiranju među članovima.

Ovaj “dil” na koji je Popović pristao odnosi se zapravo na devet mjeseci njegovog honorarnog rada u “Zvezdama Granda”, kada se emisija premijerno emituje, dok su jul, august i septembar rezervisani za odmor.

Novac koji Popović zarađuje ne treba da čudi ako se zna koliko su “Zvezde Granda” gledane. Svakako, kao generalni direktor “Grand produkcije” zarađivao je znatno više nego sada, ali rješio je da ipak uspori tempo, pa od početka ove godine više nije na toj funkciji.

-Sve što se tiče poslovnih poduhvata Saše Popovića i “Grand produkcije” može samo da se komentariše, ali ne i ono što se tiče njegovih privatnih stvari- glasio je kratak odgovor službe za odnose s javnošću.

.

.

.

.

.

.

.

.

.