Tijana Milentijević: U zagrljaju Bosanca Kenana Tahirovića

Dvadesetogodišnja mlada zvijezda je u video klipu za svoj novi hit snimila vrele scene u bazenu.

Čitav region zavolio je Tijanu Milentijević kao izuzetno talentovanu djevojčicu koja je sa petnaest godina došla do finala „Zvezda Granda“.

U međuvremenu ona je porasla i počela da osim glasom plijeni i stasom što je i pokazala u svom novom spotu „Žena od sultana“.

Mami uzdahe

Dvadesetogodišnja mlada zvijezda je u video klipu za svoj novi hit snimila vrele scene u bazenu, a partner u nekima od njih bio joj je bosanski maneken Kenan Tahirović koji je javnosti postao poznat kada je snimio reklamu sa najboljim fudbalerom današnjice Lionelom Mesijem.

Osim scenama u kojima Tijana mami uzdahe muškaraca, ovaj spot odmah je privukao pažnju i filmskom radnjom koja je pomjerila granice produkcije kada su ovi prostori u pitanju, pa je spot samo nekoliko sati nakon objavljivanja zauzeo visoko mesto u trendingu na „jutjubu“.

Presretna

-U početku sam bila nervozna jer nikada nisam morala da glumim, ali sam se brzo privikla i shvatila da je i to dio posla.

Kažu mi da sam dobro odradila sve što se od mene očekivalo, ali konačnu riječ će svakako reći publika, ono što sada mogu da kažem je da sam presretna prvim reakcijama i na pjesmu i na spot – rekla je atraktivna Tijana koja je u međuvremenu potpisala i ugovor o saradnji sa „Sharan Concept“, postavši tako treći ekskluzivac ove produkcije nakon Slađe Allegro i Samo Boba.

Piše: Dženita Hasović-Mirvić

Foto: Blagoje Blaško Kešelj

.

.

.

.

.