Odzvonilo „Lipoj splićanki“: Lana Jurčević sa trona skinula Severinu

Plijeni pažnju muške populacije svojom magnetnom privlačnošću, koketiranjem i sjajnim isticanjem svoje se*sepilnosti.

Pjevačica koja pali instagrame svojim vidoe klipovima i se*si odjećom Lana Jurčević kaže da ju je ovo zlo vrijeme na tren izvuklo iz mašinerije u koju je upala pa je maltene napravila robotom.

Sad se konačno osjeća čovjekom i živim bićem i mišljenja je da su u ovo vrijeme pandemije dobili bar malo prostora za odmor. Čudno joj je kaže kako ljudi doživljavaju javne ličnosti, misle da su oni savršenih života.

Da su posebni, bogati, da uživaju u svojim popularnostima i klikovima pratilaca. A ona bi se rado nekada mijenjala za nekog običnog smrtnika.

-Sve bi mijenjala za kućicu na brežuljku sa potokom gdje bi sjedila satima i odmarala čula. Oslabile su mi baterije, kaže Lana jer od 2003. sve se svelo na propozicije u obavezama, tajming da je počela sve to doživljavati rutinski.

Naravno to je podijelila i sa svojim pratiocima nakon čega je dobila njihovu podršku sa prelijepim komentarima. Jedan koji je poentirao „ma volimo te“!

Preponosna je bila atraktivna Lana koja plijeni pažnju muške populacije sa svojom magnetnom privlačnošću, koketiranjem i sjajnim isticanjem svoje seksepilnosti pa je tako često mediji stavljaju i ispred Severine.

Piše: Dženita Hasović-Mirvić

.

.

.

.