Š*kantna ispovjest Jelene Karleuše: Priznala u koga je zaljubljena, nije Duško u pitanju

Pjevačica Jelena Karleuša poznata je kao osoba koja je vrlo uporna i istrajna, a njena borbenost dovela ju je do samog vrha u svom poslu.

Jelena je otkrila da je tajna njenog uspjeha to što je zaljubljena u sebe. Kako kaže, kada je debela i nesretna sebe ne prepoznaje, to jednostavno nije ona:

– Mislim da je tajna mog uspjeha to što sam zaljubljena u sebe kad sam lijepa, vitka, preplanula, posebna, kad mi se dive i kad mi kažu “niko kao ti”.

To mi je duševna hrana i za tu poslasticu moram da se trudim. Kada sam uplakana, slomljena, na “ivici”, sama sebi debela i nesretna, kad ne vidim poentu, kad puštam muža da mi traži i saopštava mane, a ja mu vjerujem – to nisam ja.

Tad se ne volim. U stanju sam da pomjerim nebo i zemlju zbog dobre fotografije. Postala mi je opsesija i hobi, pogotovo zbog „instagrama“.

Fotografija ostaje kao svjedočanstvo nečijeg života, nečijih faza, nečije “ere”. A vi ste svi u mojoj eri i trenutno u mojoj najboljoj fazi – rekla je Jelena za “Story”.

Na pitanje da li se nekad umori od šou biznisa pjevačica kaže:

“Apsolutno svakog dana kažem da je dosta. I svakog dana se predomislim. Mislim da je tajna broj dva koju ću vam u ovom razgovoru otkriti, a tiče se mog uspjeha, jeste to što ja ipak mnogo volim ovaj posao. Ovo sve radim, kao u mojoj pjesmi, isključivo iz ljubavi.

A kad se radi iz ljubavi, nema odustajanja. Inače, takav sam tip, ne odustajem apsolutno nikada.

I nisam lijena, volim da radim, da ulažem u sebe, u produkciju.”

.

.

.

.

.