Evo koju br*talnu cifru je zaradila porodica Đogani u rijalitiju “Zadruga”

Od iznosa vam neće biti dobro!

Mesecima se u rijalitiju “Zadruga 3” odvija prava porodična havarija, i dok građani Srbije prate sve nervne slomove zadrugara, oni od toga inkasiraju pozamašnu svotu novca – zarađenu na ličnoj drami.

Među glavnim akterima je mlada Luna Đogani, koja je prolila more suza što zbog roditelja, što zbog dečka. Nije se borila za glavnu nagradu, a kako se šuška, njen honorar za četiri meseca boravka u rijalitiju iznosi čak 100.000 evra.

Kad se tome pridoda 40.000 evra i automobil vredan 19.000 evra koje je dobila u prvoj sezoni “Zadruge”, kao i 170.000 evra i pobeda u drugoj “Zadruzi”, suma uopšte nije mala.

Od toga je pazarila stan u prestižnom delu Beograda i ulagala u pevačku karijeru, ali spekulisalo se da je ipak ušla u dugove. Ubrzo nakon Lune, u rijaliti se uselila i njena majka Anabela, koja je, prema pisanjima medija, za to dobila honorar od 150.000 evra.

Anabela je takođe priznala da je u rijaliti ušla zbog finansijskih problema. Sa druge strane, Gagi Đogani je dogovorio da uzme nešto manje novca od ćerke i bivše supruge.

Kako se piše, on zarađuje 2.000 evra nedeljno, te će iz “Zadruge 3” izaći bogatiji za oko 80.000 evra honorara.

Lunin dečko Marko Miljković u “Zadrugu 3” ušao je navodno za honorar od 50.000 evra, te je i on dobio priliku da se lepo opari od rijalitija.

Spekulisalo se o honoraru ostalih rijaliti igrača, a Marko Janjušević Janjuš mnoge je ostavio u čudu navodima o sumi koju on zarađuje.

– Honorar bih dao samo da čujem ćerku. 5.000 evra samo za par minuta – rekao je Janjušević koji bi u džepu mogao da ima 200.000 evra.

Zorica i Lepi Mića žive u rijalitiju

Verni rijaliti učesnici Zorica Marković i Lepi Mića proveli su godine pred kamerama, a kako deluje, od ovog TV formata nemaju nameru da odustanu i posvete se realnim životima.

Lepi Mića je 2013. godine učestvovao u rijalitiju „Farma 5”, a nakon toga njegovi angažmani u rijalitijima samo su se nizali.

Nakon dve godine ušao je u “Farmu 6”, odmah potom u “Farmu 7”. Onda je postao deo prve sezone “Zadruge”, a ušao je i druge i treće sezone. Mama rijalitija, Zorica Marković, učestvovala je u „VIP Velikom bratu“ još 2008. godine.

Deluje da se i njoj boravak u rijalitijima osladio, pa je ušla u „Parove“ i čak četiri sezone „Farme“, kao i u sve tri sezone “Zadruge”.

Počinje gradnja objekta za “Zadrugu 4”

Nova sezona rijalitija se bliži, a kako saznajemo, pripreme su već u toku.

– Ulažu se velike pare i sve će biti grandiozno i nesvakidašnje, slede mnoga iznenađenja. Imaginarijum će izgledati potpuno drugačije – otkriva naš izvor i dodaje da se pojedini učesnici već raduju početku.

– Na spisku su Miki Đuričić i Kristijan Golubović. Tu će biti i stari rijaliti igrači, neki još pregovaraju oko ulaska i uslova koji im se nude prenosi alo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.