Severina otkrila koji muškarac joj pravi društvo na ljetovanju

Zbog pandemije, Severina ove sezone letuje u Hrvatskoj i to na mestima na kojima nije bila od detinjstva.

Severina se poslednjih dana odmara u rodnoj Dalmaciji pa tako uživa u kupanju i sunčanju, ali i obilasku predivne hrvatske obale.

Za Radio Dalmaciju Severina je otkrila i da je s njom njen 8-godišnji sin Aleksandar te da su posetili Kornate i Plitvička jezera.

“Malo šetamo po ostrvima, malo se zezamo s ježevima – hoće li nas ubosti ili neće, jer moramo vaditi i morske krastavce, a ja sam SuperWoman.

Kad sam išla na koncert dok je on bio mali, onda bih se ja obukla u neki oklop, a on me pitao zašto to nosim. Rekla sam mu da sam ja SuperWoman, kao ovi iz crtanog, i idem spašavati svet.

Tako da sam morala uvek loviti rakove, onda sve to moramo staviti u teglu i pustiti kasnije u more. Jednu je zvezdu sam izvadio, bio je presrećan”, otkrila je pevačica.

Zbog pandemije, Severina ove sezone letuje u Hrvatskoj i to na mestima na kojima nije bila od djetinjstva.

“Na Plitvicama sam bila samo na ekskurziji s osnovnom školom i još jednom kad smo snimali spot. Tamo postoji jahanje, možete hraniti jelene u predivnom rizortu, bili smo i u pećini.

Naša Hrvatska je stvarno predivna, uživali smo na Plitvicama. Bilo je jako zanimljivo, deci pogotovo. Spavali smo u kućici na drvetu i sad dolazimo u Split ponovo”, ispričala je.

(alo)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.