Lepa Brena ulaže basnoslovnu sumu novca u novi biznis: Evo o čemu se radi

Brena planira novi biznis, evo o čemu je reč!

Pevačica Lepa Brena uskoro će postati vlasnica još jedne jahte, koja će po ceni i izgledu biti znatno luksuznija od plovila koje trenutno poseduje njena porodica. Jahta će biti okosnica novog biznisa Živojinovića!

U svetu je godinama popularno iznajmljivanje jahti za obilaske morskih destinacija, kako pojedinačno, tako i za organizovane turističke izlete. Brena je u dogovoru sa suprugom Bobom odlučila da uloži sredstva u taj biznis.

Biće to suma, kako saznaju mediji, od pola miliona evra. Zbog toga već nekoliko nedelja boravi u Monte Karlu, gde se luksuzne jahte prodaju po povoljnijim cenama.

Posebno joj se svideo brod na kojem je snimala čuveni spot za pesmu “Jugoslovenka”, ali on nije na prodaju, niti bi mogao da se prilagodi nameni kojoj teže Živojinovići.

“Brenina jahta neće biti samo luksuzno opremljena i moderna, već će je krasiti i simboli koji podsećaju na dugogodišnju karijeru najslavnije pevačice s ovih prostora.

O tome će detaljno voditi računa Boba, koji je svojoj supruzi već predočio kako bi to trebalo da izgleda. Turisti na brodu moći će da vide određene svari i predmete koji pripadaju Breni, poput njenih kostima, nakita, fotografija i drugih stvari. Postoji i velika mogućnost da jahta nosi pevačicino ime – Lepa Brena.

Svi koji budu poželeli da se provozaju Jadranom na pevačicinom plovilu za to će sigurno morati da izdvoje pozamašnu svotu novca, najverovatnije od sledećeg leta,” prenose mediji.

Brena je nakon prodaje udela u “Grand produkciji” odlučila da milionsku zaradu uloži u nove biznise koji nemaju veze sa muzikom.

Najpre je pokrenula proizvodnju vina, a uskoro počinje i izgradnju luksuznog stambenog kompleksa u blizini Novog Sada, na zemljištu površine 80 ari gde će uložiti dva miliona evra.

(alo.rs)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.