Katarina Živković: Glumile su mi prijateljice, a pravile mi smicalice

Katarina Živković sa ponosom kaže da kroz život može da ide uzidgnute glave i da je novom pjesmom “Ne javljajte” mnoge rasplakala, te za kratko vrijeme postala ženska himna.

– Pjesma je za nedjelju dana osvojila mnoga srca kako žena, tako i muškaraca i slobodno mogu da kažem da je na dobrom putu da postane veliki hit.

Ima puno komentara i poruka koje mi redvno stižu, od onih emotivnih gdje se svi pronalaze i solidarišu sa tekstom da definitvno ne žele da znaju ništa o njemu, od toga da li je u zatvoru ili možda ima koronu (smijeh) do onih komičnih gdje mi pišu da ih policija šest puta zaustavlja zbog pjesme, do crnog humora da će ih pjesma dotući s obzirom na to da je ljeto nikad tužnije.

Saša Popović mi je rekao da je po njemu ovo najljepša pjesama u mojoj karijeri do sada, piše blic.rs.

Da li su tebi drugarice govorile gdje je i s kim tvoj momak?

– Nisu morale s obzirom na to da sam u životu imala samo dvije duge veze, jednu od četiri i drugu od pet godina, koja je bila i više nego transparentna i javna, tako da sam umjesto od drugarica sve informacije dobijala od vas novinara (smijeh).

Da li drugarice čuvaju tvoje tajne ili su te nekada iznevjerile?

– Nemam puno drugarica i nemam običaj da se povjeravam i iznosim neke stvari koje se tiču samo mene, ali one koje su prave me nikada nisu iznevjerile.

One koje jesu, nikada mi nisu ni bile drugarice, kako sam mislila na početku.

Šta više, one su bile moji fanovi koji su pokušavali da se petljaju u moj život, glumile su prijatelje i išle niz dlaku, pravile mi smicalice u životu i u karijeri, ali sam, na sreću, to brzo uvidjela i još brže eliminisala iz svog života. Sada lakše dišem.

Da li ti majka govori da si previše smršala?

– Mama misli da sam premršava, ali šta da se radi. Kćerka sam joj jedinica, nema drugu, mora da to da prihvati.

Da li treningom izbacuješ svu negativnu energiju?

– Obožavam da treniram i mnogo mi znači fizička aktivnost. Osjećam se ljepše, jače i zdravije.

Čega se u životu najviše plašiš?

– Karantina i ponovne zabrane nastupa…

Koliko ti je lijep izgled dobrog donio u životu, a koliko oduzeo?

– Kao mlađa sam umjela da sebi pred drugima tražim nepostojeće mane da umanjujem sebe i to koliko vrijedim kako se ne bih isticala i da me ne bi mrzili.

Međutim, lijepe stvari ne treba skrivati jer one ne odmažu, mogu samo da pomognu, tako da sam sada sebi najbitnija i nikada neću umanjivati svoje kvalitete da bi se neko osjećao bolje.

.

.

.

.

.

.

.