Aleksandra Prijović otkrila kako je upoznala Filipa i gdje je pao prvi poljubac: Još tada sam znala da ću se udati za njega

“Odmah me je osvojio manirima!”

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović proslavili su u nedelju dve godine braka.

Pevačica se prisetila njihovog prvog poljupca i istakla kako je odmah znala da će to biti ljubav za ceo život.

“Iskreno, ne sećam se gde smo se Filip i ja upoznali. Godinama sam ga sretala na raznim mestima u prolazu. Viđali smo se kod Brene i Bobe na rođendanima i privatnim žurkama na kojima sam ja često pevala.

Međutim, to sve je bilo nekako u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja”, kaže Aleksandra, i dodaje da je prvi poljubac sa bogatim naslednikom bio nešto što će zauvek pamtiti:

“Čim sam upoznala Filipa, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišlja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on onaj pravi.”

Prijovićeva ističe da se njoj i Filipu život promenio iz korena kada im se prošlog marta rodio sin Aleksandar.

“Moj sin je postao ne samo glava kuće već šef naših života, najveća sreća i ljubav. Aleksandar nam je bukvalno centar sveta i jedino što može da nas pogodi. Otkako sam postala majka, dosta sam zrelija, pametnija, staloženija i mnogo emotivnija. Filip i ja planiramo još dece, volela bih devojčicu da mogu da joj pravim razne frizurice.”

Aleksandra tvrdi da uspešno balansira između karijere i porodice, kao i da porodica nikada ne trpi.

(alo.rs)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.