KAD POZNATI GUBE NEVINOST: Prvo se**ualno iskustvo Veljka Ražnatovića je bilo veoma traumatično

Neki su to uradili veoma mladi…

Poznate ličnosti sa ovih prostora otvoreno su u javnosti pričale o prvim se**ualnim iskustvima.

Tako je bokser Veljko Ražnatović pre nekoliko ispričao u emisiji “Amidži šou” sa koliko godina je izgubio nevinost i po čemu pamti to iskutvo.

“Nije bilo neko lepo iskustvo, šta više bilo je traumatično. Imao sam 12-13 godina, a ona 16. To se desilo u muškom toaletu i odmah posle sam pozvao mamu i rekao joj: Mama, desilo se”, ispričao je Ražnatović.

Voditelj Ognjen Amidžić izgubio je nevinost sa 15 godina.

“Po mom uverenju prvi s**s sam doživeo sa 15 godina. Tada sam verovao da sam imao s**s, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga.

Sećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto, što nikako ne bi moglo da se računa u s**s”, rekao je svojevremeno Ognjen.

Za voditeljku Suzanu Mančić gubljenje nevinost bilo je lepo iskustvo.

“Gubljenje nevinosti je traumatično iskustvo, jer tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina.

Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala”, rekla je Suzana.

Folk zvezda stare Jugoslavije Vesna Zmijanac nevinsot je izgubila sa nastavnikom matematike.

“Prvi se**ualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju, na koga sam mislila dok sam odlazila kod majke u Beč i kog sam jedva čekala da vidim kad sam se vraćala”, otkrila je Vesna jednom prilikom.

Ceca Ražnatović je čekala da postane punoletna kako bi izgubila nevinost.

Izgubila sam nevinost sa 18 i po godina. Sa ove distance, sve mi je u lepom sećanju – rekla je pre nekoliko godina folk zvezda za Alo.

Pop zvezda Zdravko Čolić je svojevremeno pričao kako je izgubio nevinost sa čobanicom.

“Prvi s**s sam doživeo s jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac!

Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce, kao dete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i pre toga se**ualnost visila u vazduhu.

U okolini Mostara postoji mesto Potoci gde su me više puta napale starije devojaka. Jedna od njih, s velikim sikama i malom g*zom, mnogo mi se dopala: o njoj sam mislio kad sam prvi put ma***rbirao.

To je bilo nešto stvarno divno i nezaboravno, ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega: da li što sam otišao dva dana ranije, pa nije uspela da me obradi kako valja ili je nešto drugo bilo u pitanju, ali tu se ništa nije desilo.

Morao sam da sačekam čobansku varijantu koja je u suštini za mene potpuno normalna i uzbudljiva kao i pastirski rok”, bio je iskren Čola prenosi alo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.