Mili otvorio dušu Memi: Žene su me voljele i prije nego što sam postao popularan

Gost serijala je bio popularni reper i glumac.

Gost večerašnjeg izdanja ekskluzivnog serijala “Đir s Memom” je reper Marko Milivojev, poznatiji kao Mili.Veliku medijsku pažnju privukao je izlaskom prvog dijela filma “Južni vetar” 2018. godine, za koji, zajedno sa Slobodanom Veljkovićem Cobyjem, potpisuje pjesme i muziku.

U điru otkriva kako je postao “šminker” s više od 20 tetovaža na tijelu.

 Prvu sam uradio prije dvije godine i onda sam baš zaredao – rekao je Mili.
Čitav život se, kako kaže, bavio muzikom, i niko ne voli muziku kao on, ali je nikada nije shvatao kao posao.

– Ja sam živio od drugih stvari, to me naučilo dosta u životu, ta beogradska ulica – kaže Mili, otkrivajući kojim dijelovima Beograda i kako je “harao”.

Najveći bum je napravila pjesma “Grmi”. Cijeni svoje kolege s estrade, a na konstataciju da je “težak za saradnju”, ističe da je za to kriva “ulica koja te napravi takvim”.

 Možda ja hoću da budem astronaut, ali nađeš u čemu si dobar i to furaš i to mora da uspije kad zagrizeš kao Pit bul. Moja sreća je ta da su me ljudi brzo zavoljeli jer sam ja momak iz naroda i svi me vole zbog toga – kaže Mili.

Žene su ga, kaže, oduvijek voljele i prije nego je postao popularan, ali mu one nisu dale nadimak. Iako nerado, u konačnici priznaje kako ga je dobio.

 Bio sam klinac koji je bio u najvećem gasu od svih – kaže Mili. Za ozbiljniju emotivnu vezu kaže da je “težak”, a posebno kada je riječ o njegovim kolegicama.