Sretan rođendan: Braća Matić napunili 42 godine

Saša i Dejan Matić važe za najbolje i najtraženije pjevače na estradnoj muzičkoj sceni, a najpopularniji blizanci su proslavili 42. rođendan.

Matići su rođeni na jučerašnji dan 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dječaci koji su završili u inkubatoru.

Međutim, iz neutvrđenih razloga, mada se sumnja na grešku medicinskih sestara, blizanci su u bolnici oslijepili, ali su s godinama naučili da žive u potpunom mraku.

Upravo taj nedostatak sudbina im je nadoknadila nevjerovatnim muzičkim talentom zahvaljujući kojem su se izdvojili iz mase i postali najtraženiji pjevači u regionu.

Od malena su zavoljeli i rasli uz muziku koja je, uprkos hendikepu, postala njihov život. Ne smeta im da se našale i na sopsteni račun i često ističu da im nedostatak vida ništa nije oduzeo.

-Živim normalno i ne bih dao ovaj život ni za šta na svijetu – kaže Saša, dok Dejan uvijek nađe razlog da slavi život.

-Svaki dan slavim kao rođendan i mnogi znaju da i druge praznike tako doživljavam. Jednostavno, svaki dan treba da volimo i cijenimo.

Svoj divan dan Saša danas obilježava sa suprugom Anđelijom i kćerkicama u Valjevu, rodnom gradu njegove žene, dok Dejan sa svojim sinovima i suprugom Jelenom slavi u Beču prenosi grand.online.

.

.

.