Muškarac mog života: Za Natašu Bekvalac jučer je bio poseban dan

Sestrić Nataše Bekvalac Noa Martinović, sin pjevačicine sestre Kristine, danas proslavlja 3. rođendan, a pop zvijezda je tim povodom sve raznježila emotivnom porukom.

Nataša Bekvalac izuzetno je vezana za nasljednike svoje sestre Kristine, Petru i Nou, a danas se povodom sestrićevog trećeg rođendana prisjetila trenutka kada ga je prvi put uzela u naručje.

Budući da je bila uz Kristinu na porođaju, pjevačica je malenog Nou zagrlila samo nekoliko trenutaka pošto se rodio.

– Na današnji dan prije tri godine rodio se muškarac mog života! Sjećam se, tvoja mama Kika i ja sjele smo u auto i slušale smo super muziku dok sam je vozila u porodilište… smijale smo se… doktorica mi je dozvolila da budem pored tvoje mame dok si dolazio na svijet, držale smo se za ruke, namučio si je dobrano…

Tvoja mama, kao i u životu, bila je hrabra kao rijetko koja žena, a ti… prelijep i glasan… kao i sada… naravno, pravo iz maminog stomaka u ruke sam te uzela ja i to je osjećaj na kom sam dovijeka zahvalna i tebi i tvojoj mami.

Srećan rođus Noklice moja – napisala je Nataša, dok su se brojni njeni obožavaoci pridružili čestitkama za malenog Nou prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

SONY DSC

.

.

.