„Đir sa Memom“: Lea Stanković i Sergej Pajić od verbalnog okršaja do smijeha

Pričali o emocijama i poslu.

Gosti večerašnjeg izdanja ekskluzivnog serijala “Đir sa Memom” su jutjuberka, vlogerka i influenserka Lea Stanković i mladi pjevač Sergej Pajić.

Njih dvoje bave se “poslovima” o kojima sanja veliki broj mladih u regionu, a u verbalni okršaj došli su na početku same emisije i to o pitanju mogu li muzičari biti jutjuberi i obratno.

– Ja sam to bukvalno počela iz najvećeg hobija, zato što sam neko ko obožava da se snima, slika i stalno sam radila te stvari i nešto sam gledala s mamom neke jutjubere, sestra je otišla da studira u Francuskoj i mama je bila tužna što je ostala sa mnom – rekla je Lea te izazvala smijeh u Fići.

Lea je napravila haos među mladima, pa joj kako kaže svašta pišu u komentarima i porukama, a među njima je, kaže, i Sergej Pajić. Mladi pjevač, iako se postidio svojih ranijih postupaka, otkrio je zašto ne želi snimiti duet s jednim poznatim kolegom.

 Dok sam bio “niko”, pitao sam ga da snimimo duet, on je rekao da može za 1.000 eura ali da se ne pojavljuje u spotu. Ali eto, priča se malo okrenula – rekao je Pajić. Lea s druge strane, poručuje da igra nasigurno i da više voli da ona izabere, nego da je neko odbije.

Dvoje mladih pričaju i o ljubavi, zaljubljivanju i otkrivaju čime ih može osvojiti suprotan spol. Može li poznatu jutjuberku osvojiti najjači jutjuber na Balkanu Baka Brase, Lea odgovara:

Kad bude imao tri Porschea, i to treći da bude bijeli, neka mi se javi – odvažno je poručila.

.

.

.

.

.

.

.