Saša Popović progovorio zašto su on i Brena prodali “Grand”, i otkrio šta će raditi u budućnosti

O prodaji “Grand produkcije” pisalo se nadugo i naširoko, dok sam Saša Popović nikada nije mnogo javno govorio na tu temu.

Ipak, u posljednjem intervjuu je otkrio zbog čega je riješio da proda produkciju koja godinama nije imala konkurenciju.

– Godine 2014. su nam ponudili odlične uslove, koje Brena i ja nismo mogli da odbijemo, te smo prodali dio firme. Uskoro ćemo odlučiti da li da im ustupimo i ostatak – otkrio je Saša za “Story”.

– Puno su od samog početka učinili za “Grand”, o čemu, između ostalog, svjedoči i broj zaposlenih. Ranije ih je bilo svega 40, dok danas u radnom odnosu imamo više od 200 ljudi – dodao je Popović.

– Svojevremeno sam gotovo sve emisije sam vodio, bio sam organizator, scenarista, voditelj, montažer. Sada se posao rasporedio i konačno imam vremena za sebe i porodicu. Suzana (prim.aut. Jovanović, supruga) i ja smo u međuvremenu kupili kuću u Opatiji, te kad god nam se ukaže prilika, volimo tamo da pobjegnemo

Budući da sam od novembra i zvanično penzioner, prilika je napretek.

– Zasad ostajem voditelj i direktor u “Grandu” i tako će biti sve dok me zdravlje bude služilo. Već zamišljam kako da unaprijedim 15. sezonu muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” – zaključio je Saša prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.