Nije uplašena: Ana Bekuta primila vakcinu protiv gripe koja je štiti od Korone

Pjevačica Ana Bekuta, kao i mnogobrojne njene kolege, zbog epidemije korone, trenutno ne radi.

Ona dane provodi u kući, sa svojim partnerom Milutinom Mrkonjićem, a kamere poznate TV emisije uhvatile su pjevačicu u trenutku kada je krenula na pijacu, kako bi kupila neophodne potrepštine.

– Pošla sam na pijacu, da kupim malo voća i da uhvatim vazduha. Milutin spisak prepušta meni jer ja oduvijek brinem o našem domaćinstvu, on tako izrazi neku želju šta mu treba.

Kupujem limun, narandže, vrlo je važno da uzimamo vitamin C, ja sam za opciju da procijedim limun i tako da popijem. Ja ne jedem slatko, fruktozom mijenjam potrebu za šećerima.

Milutin bi živio na voću, to je za njega raj – ispričala je pjevačica i istakla da se ne plaši da će oboljeti od korone:

– Nisam uplašena zato što ja primam vakcinu protiv gripe, a ispostavilo se da ona štiti i od korone, tako da sam sa te strane mirna, a opet nisam jer brinem za moje bližnje, rodbinu, prijatelje, sa te strane nisam mirna.

Milutin je zbrinut, primio je vakcinu, a ne izlazi iz kuće, svakodnevno razgovara sa svojim drugovima, bodri ih.

Na samom kraju razgovora, Ana je pred kamerama otkrila kako provodi vrijeme u izolaciji.

– Ja sada kad se vratim kući, totalno dezinfekcija, skidam sve sa sebe, imam peglu na paru i njom dezinfikujem, patike ostaju napolju, ne unosim ih u kuću.

Ovo mi jedino pada teško zbog treninga, međutim, uzela sam moje tegove, tako da sam i taj problem riješila, radim sama, vježbam sama. S druge strane, gledam televiziju, čitam knjigu, novine, surfujem – zaključila je pjevačica za emisiju “Premijera” prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.