Severina izašla u šetnju i ugrozila sve: Policija je odvela u izolaciju

Pjevačica je došla iz Hrvatske kako bi vidjela dijete koje po odluci suda ima pravo da viđa utorkom i četvrtkom, ali joj to nije prošlo za rukom jer je kralj bakra u izolaciji sa sinom zbog koronom.

Agonija između Severine Kojić i oca njenog sina Milana Popovića, i dalje se nastavlja.

Pjevačica je došla iz Hrvatske kako bi vidjela dijete koje po odluci suda ima pravo da viđa utorkom i četvrtkom, ali joj to nije prošlo za rukom jer je kralj bakra u izolaciji sa sinom zbog korone.

Snajka Dragana Kojića Kebe je uzalud zvonila ispred zgrade, biznismen nije želio da je primi, pa se Seve obratila na Instagramu.

– Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio da ovdje provede cijelu nedjelju, a kako bih sina videla barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend.

Pristala sam ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja i blaćenja. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete koje nije vidjelo majku punih pet dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak.

Onda se predomislio i juče. I kada je konačno došao utorak, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, njegov otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. 18. marta, o kojem me uopšte nije izvjestio – rekla je Severina.

Inače, srpski mediji pišu da je Severina u Beograd stigla iz Švajcarske i da nije prijavila kao savjesni građanin da je boravila u jednoj od najugroženijih zemalja, pa da je samim tim morala da dvije nedjelje provede u izolaciji.

Severina je u Švajcarskoj bila 7. i 8. marta kada je imala nastup, a kada je došla u Srbiju oglušila se o mere Republike Srbije i slobodno šetala gradom.

– Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao ni da mi moje dijete mahne kroz baIkon ili vrata – napisala je pjevačica.

Medutim, njen nekadašnji suprug Milan tvrdi suprotno i kaže da je na vrijeme obavijestio Severinu o izolaciji.

– Ja sam Severinu na vrijeme obavijestio da smo sin i ja u izolaciji. Međutim, ona je u svom karakterističnom duhu porodičnog nas**nika upravo tako na silu pokušala da ostvari neko svoje pravo.

Kada joj to nije uspjelo, onda je kao po običaju u pomoć pozvala javnost i krenula da manipuliše tako što plasira lažne i netačne informacije, s namjerom da unizi oca svog djeteta koji vodi računa o zdravlju našeg sina.

To bi svakom roditelju trebalo da bude na prvom mjestu. Nadam se da će što prije shvatiti da bahatim ponašanjem ne može ništa da postigne, već da treba da počne da se ponaša odgovorno, civilizovano i vaspitano – naveo je Milan.