Ti me mal*retir*š: Miljković ljut na Lunu Đogani

Sve se “vrtjelo” oko Jelene Pešić, te Markovog odnosa sa njom, jer je Luni počelo da bude “muka od toga da bude u ljubavnom trouglu”

Luna Đogani i Marko Miljković sv.đali su se u rijaliti hotelu, dok je ostatak zadrugara birao najgl.pljeg među njima za stolom. Sve se “vrtjelo” oko Jelene Pešić, te Markovog odnosa sa njom, jer je Luni počelo da bude “muka od toga da bude u ljubavnom trouglu”.

Ovo nije patetika! Ja sam tvoja djevojka! O drugima više brineš nego o meni, da li imaju kafu… Ja nisam žrtva, ja sam veliki borac! Da li ti je jasno? Ti treba kao moj dečko da dođeš da se brineš. Ti se nisi zapitao što ja spavam, landaraš… – žalila se Đoganijeva piše kurir.

Ti me ma.tre.iraš tvojim gl.pavim teorijama, pune ti glavu gl.postima. Ti slušaš te riječi i dok lakiraš nokte i pune ti glavu riječima: ‘Luna da nije ušla, sto posto bi se smuvali.’ Slušaš ljude koji ti pune glavu tri godine, ti posle tri j*bene godine ne možeš da shvatiš da ti pune glav – grmio je Marko.

Ne pune! Ako misliš na Miću i Zoricu, njih nisam slušala – istakla je Luna.

Umjesto da čuvam nešto što je lijepo, mi u trojku ubacujemo djevojku koja nema veze. Ja ćutim samo i tek ću da ćutim kada je Jelena Pešić u pitanju.

Nemoj da praviš bud.laštine kao u ‘Zadruzi 2’. Opameti se, djevojko i prestani bilo kakvu priču o Jeleni Pešić. Tu ne postoji ništa, nego samo teorija u tvojoj glavi. Da, plesali smo! Šta je to strašno? Molim te, prestani da mi praviš gl.posti više ovdje. Kakvo gledanje? Kako sam ja to nju gledao? – upitao ju je Marko.

Ti si Marko iz ‘Zadruge 2’! – uzviknula je ona, nakon čega je Miljković izletio iz hotela.

Luna je legla da spava, a kada se Marko vratio u prostoriju – neko vrijeme su se ignorisali pa nastavili žučnu raspravu, jer nisu mogli da podnesu tenziju.