Nema više ljubimca: Slobi Radanoviću ukrraden automobil od 30.000 eura

Sloba Radanović doživio je veliki š*k prije dva dana, kada mu je ukr*den automobil od 30.000 eura, BMW 740, na Novom Beogradu, gdje i živi

Pjevač je najprije pomislio da je riječ o neslanoj šali, zatim je situaciju shvatio ozbiljno i ponadao se da mu je pauk „Parking servisa“ odnio automobil.

Međutim, kada je provjerio sa ovim javnim preduzećem i shvatio da nemaju nikakve informacije, bilo mu je jasno da mu je automobil ukr*den. Radanović je brzo otišao u MUP na Novom Beogradu i prijavio nestanak vozila.

Pjevač nije želio ni da demantuje, a ni da potvrdi ova saznanja, već je bio zatečen pitanjem, tvrdeći da trenutno ima šta da vozi. Ipak, nije želio da navede koji automobil trenutno koristi.

Ko vam je to rekao? Nemam komentar – rekao je pjevač i ostao pri svome da neće da kaže ni riječ više na tu temu.

Izvor navodi da je pjevač u policijsku stanicu stigao potpuno unezvijeren i bijesan što je doživio da mu neko ukr*de automobil, za čiju je kupovinu mjesecima skupljao novac. Nažalost, na mjestu gdje je pjevačevo vozilo bilo parkirano ne postoje sigurnosne kamere, što su lopovi vjerovatno iskoristili.

Sloba se u stanici policije raspitivao kako funkcioniše potraga za ukradenim vozilima i koja je vjerovatnoća da mu policija uskoro pronađe skupocjeni automobil, piše kurir.rs.

Inače, prije tri godine Radanoviću je auto-ma..ja obila automobil na parkingu, ali tada nisu odnijeli ništa.