Spasimo život Sarajevskog pjevača: Sa 2 KM spašavate život Muameru Bjelaku

Zdravstveno stanje pjevača Muamera Bjelaka, oca troje maloljetne djece, se nažalost iskomplikovalo i ne ide onim putem kako je planirano.

On je operiran na klinici u Beču, ali zdravstveno stanje nije dobro. Bjelak je, naime, prije dva mjeseca sa suprugom i djecom boravio u iznajmljenom stanu u Beču gdje je čekao operaciju na srcu. Nakon drugog operativnog zahvata uslijedile su neočekivane komplikacije. Nakon pucanja aneurizme izgubio je velike količine krvi, što je uzrokovalo kritično zdravstveno stanje ovog mladog čovjeka piše expresstabloid.

Za pomenuti drugi zahvat naši iseljenici iz bečkog džemata obližnje džamije prikupili su novac. Neočekivani neželjeni momenat za zdravljem Bjelaka iziskuje i dodatne troškove. Njegov život je u dosta nezahvalnoj situaciji, potreban je novac za treću operaciju. Život mladog Muamera je neizvjestan i težak, kao i finanskijsko stanje njegove porodice koji se nalaze nadomak bolnice u iznajmljenom stanu.

Svi koji su u mogućnosti mogu pomoći da Muamer nastavi svoju bitku. Na humanitarni broj 090/291-020 donirate 2 KM i pomažete da se nastavi liječenje!