Milorad Dodik joj poklonio cvijeće i parfem: Šta je Vesna rekla za političara

Dok opisuje kako se provela na proslavi 8. marta u Doboju, pjevačica otkriva šta joj je poklonio predsjednik Republike Srpske i zašto važi za omiljenu pjevačicu među političarima.

Vesna Zmijanac oduvijek je bila omiljena pjevačica moćnih i uticajnih ljudi, a posebno političara. Na veselju povodom 8. marta koje je prošle nedjelje organizovao Milorad Dodik u Doboju kao specijalna gošća pojavila se upravo „kraljica tuge“.

S obzirom na to da je dan bio posvećen damama, na zabavi je bilo preko hiljadu žena. Pjevačica, koja će 18. marta održati solistički koncert u Sava centru, otkriva šta joj je predsjednik Republike Srpske poklonio za praznik žena.

-Prije svega moram da kažem da mi je u Doboju bilo prelijepo. Od mogućih 1.500 ljudi, bilo je sigurno 1.300 žena. Dame su uvijek veselije i bučnije, pa samim tim kad su dominantnije, ni atmosfera ne može da bude loša.

Stvarno je bilo predivno. Svi su pjevali sve pjesme. Naravno, Dodik je odličan domaćin, a pored njega, proslavi je prisustvovao i gradonačelnik Doboja i još mnogo uspješnih ljudi koje ja ne poznajem – kaže Vesna i osvrće se i na to da odavno važi za jednu od omiljenih pjevačica moćnih ljudi.

-Ja sam svima omiljena pjevačica, pa i njima, jer i oni su ljudi, a moje pjesme su takve da ih narod voli i pronalazi se u njima. Što se poklona tiče, dobila sam parfem i mnogo cvijeća.

Dodik zna za red. Sad mi cijeli stan miriše. Taman do koncerta da miriše dom, a onda stiže druga tura. Radujem se i jedva čekam druženje s publikom. Nadoknadićemo za sve ove godine – zaključuje Vesna koja se te večeri do ranih jutarnjih sati provodila u Doboju, a onda krenula za Beograd.