Svadba bila isplanirana: Darko promijenio planove, evo zbog čega

Promjena planova

Darko Lazić je u posljednjih nekoliko intervjua na sva zvona pričao o svadbi od 800 zvanica kada se bude zaklinjao na vječnu ljubav i vjernost vjerenici Marini Gagić, ali sada je došlo do promjene planova.

Običaji su prelijepi i želim da ih sve ispoštujem. Sigurno ću pucati u jabuku iz p*ške, a neće izostati ni kupovina mlade, bacanje sita na krov… Jedino oko čega imam dilemu jeste broj zvanica pošto bih mogao da pozovem više od 800 ljudi, a to je stvarno mnogo.

Vjerovatno će biti oko 500 zvanica, među kojima će biti najviše mojih kolega – ispričao je pevač.

Volio bih da muzika bude raznovrsna, pa planiram da angažujem nekoliko bendova i da svaki kolega otpjeva bar po neku pjesmu. Naravno, nijedno veselje ne može bez trubača, a jedini za koga sigurno znam da neće pevati sam ja. Toliko sam svadbi otpjevao da na svojoj mogu da odmorim i uživam, piše alo.rs.

Međutim, ovo nije jedina promjena do koje je došlo kada je riječ o planiranju vjenčanja.

Andreana (prim.aut. Čekić) je moja drugarica i kuma, ali ne bi bilo u redu da to ponovo bude na mom vjenčanju sa Marinom. Shvatiće ona to i sigurno se neće ljutiti, a ovoga puta će mi kum biti drug iz djetinjstva sa kojim se veoma dugo družim.