Saša prozvao Mariju: Ona nije imala velike koncerte prije “Zvezda Granda”

Marija Šerifović je nastavila seriju uspješnih koncerata u “Sava centru”, a Saša Popović, koji se prvi put našao u publici, iznio je interesantan stav o uspjehu pjevačice.

– Ovi koncerti su postali tradicija, samo, pitam se, što nije držala ove koncerte prije “Zvezda Granda”? To moram da je pitam. Imala je neke koncertčiće ranije, koliko ja znam, ali od 2015. godine, kada je došla u žiri “Zvezda Granda”, koliko me sjećanje služi, bila je velika “Zetra” od 20.000 ljudi, pa je onda bila arena u Zenici od 12.000, pa onda naša “Arena”, a sad deset koncerata u “Sava centru”, pa onda “Boris Trajkovski” u Skoplju, pa onda arena u Zagrebu i tako dalje. Nevjerovatno – istakao je Saša za “Grand News”.

– Koliko interesovanje za nju vlada sada, jednom mjesečno bi tokom cijele godine mogla da zakaže koncert u “Sava centru”. Marija je sada u top formi što se tiče pjesama i popularnosti.

Mislim da je svoj karakter pokazala tokom žiriranja u “Zvezdama Granda” što je doprinijelo još većoj popularnosti.

– Drago mi je što smo Suzana i ja došli jer prošle godine nismo bili ni na jednom od njenih koncerata. Svaki put kada me vidi ona me iskritikuje i kaže: “Sram te bilo, šest koncerata je bilo, a ti nisi bio ni na jednom!”.

Međutim, uvijek se nekako potrefilo da budem zauzet kada ona ima koncert – dodao je Popović.

– Sada sam došao iz dva razloga. Prvi je da vidi da sam došao na koncert, a drugi da izvedem suprugu za Osmi mart.