Ovo je razlog zbog kojeg je Luna ušla u Zadrugu: Pjevačicin rođak otkrio sve detalje

Ko bi rekao

Luna Đogani ušla je ponovo u rijaliti, ali se neće boriti za glavnu nagradu. Samo jedan dan nakon ulaska pomirila se sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, te sada mnogi na društvenim mrežama pišu da su njih dvoje napravili dogovor prije ulaska u “Zadrugu 3” da fiktivno raskinu i da se “pomire” u rijalitiju.

Njen rođak Adam Đogani ističe da su ti navodi netačni.

“To je laž, oni su zaista raskinuli van rijalitija, a Luna nije ni ušla u šou sa namjerom da se pomiri sa Markom. Pričala je da joj on neće smetati u rijalitiju, da su ostali u dobrim odnosima i to je sve”, kaže Adam za Blic, te objašnjava:

“To je negdje i bilo očekivano. Vidjelo se kada je ušla da ga i dalje voli, kao i on nju. Samo me iznenadilo da se to tako brzo desilo. U spoljnom svijetu nikada nije govorila da i dalje voli Marka i da pati za njim, očigledno je sve to skrivala u sebi, a sada je isplivalo.”

Adam otkriva i šta se sve dešavalo prije njenog ulaska prenosi expresstabloid.

“Ona je tu odluku donijela desetak dana prije ulaska u rijaliti. Kada je saopštila Anabeli i ostalim članovima porodice, bili smo u š*ku. Nismo očekivali. Međutim, to je njena odluka i riješili smo da je podržimo”, kaže Adam i dodaje:

“Ušla je u rijaliti-šou zato što je dobila zaista dobar honorar, ali i da bi ispromovisala nove pjesme. Ona će nastaviti da se bavi pjevanjem kada izađe iz rijalitija”, kaže Adam, i demantuje glasine da joj je karijera propala i da je morala da uđe u rijaliti jer nema drugi način da zaradi novac.