Napuštaju vilu: Živojinovići iskeširali 800.000 eura za dva stana

Folk zvijezda Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović napuštaju Bežanijsku kosu, u kojoj su živjeli od početka devedesetih godina prošlog vijeka.

Bivša vlasnica “Granda” i njen suprug pazarili su dva stana za koja su izdvojili 660.000 eura.

– Brena je još prije godinu dana objavila prodaju vile za dva miliona eura, ali se ljudi slabo raspituju. Troškovi za tako veliku kuću su ogromni, pa je zato nakon prodaje “Granda” kupila dva stana u koja bi početkom sljedeće godine trebalo da se useli ona u jedan sa suprugom, a u drugi njihov nasljednik Viktor, koji već duže vrijeme želi da živi sam – navodi izvor blizak paru.

– Viktoru su uzeli stan od 70 kvadrata, koji su platili 210.000 eura, jer je kvadrat u tom naselju oko 3.000 eura u gradnji i on će biti gotov krajem ove godine. Njen i Bobin stan nalazi se u Beogradu na vodi, ima 150 kvadrata i cijena mu je 450.000 eura prenosi s.telegraf

Njihov stan koštao bi daleko više da su ga kupili sada, ali Brena koja je poznata kao neko ko vodi računa o svakom dinaru, na vrijeme ga je pazarila, dok je cijena kvadrata bila jeftinija. Za opremanje dva stana izdvojiće dodatnih 150.000 eura, pa će ih na kraju nekretnine koštati 800.000 eura.

Kako pišu beogradski mediji, Brena se na ovaj potez odlučila nakon što su se iselili iz vile, prvo Aleksandra i Filip, koji su sebi kupili luksuzni stan. Za njima je otišao i Stefan, kome su pjevačica i suprug pazarili nekretninu.

Kako su u vili ostali samo Boba, Viktor i ona, troškovi održavanja postali su neisplativi i prodaja je bila najbolje moguće rješenje. Upućeni tvrde da je Brena spremna i da izda svoju vilu, ukoliko se do kraja godine ne pojavi kupac.