Marija Šerifović priredila nezaboravno veče: Život nastavljaju dalje

Regionalna muzička zvijezda Marija Šerifović sinoć je nastavila svoju koncertnu turneju “Druga strana ploče 2” pred prepunim beogradskim centrom Sava.

– Još uvijek sam pod euforijom od prethodne noći. Volim vas i zato pjevajmo. No prije toga bi pozvala jednog Marka i Dragana da mi se pridruže na sceni – izjavila je Marija.

Nakon što su joj se momci pridružili na sceni zamolila ih je da pozovu svoje djevojke koje su im se ubrzo pridružile. Prave ovacije i veliku podršku publike Marija je dobila kada je stavila lentu i parovima se obratila u službi matičara.

– Ja uvijek glasam za ljubav i drago mi je što mogu na mom koncertu da iskoristim priliku da učinim nešto lijepo. Da li ste saglasni da zajednički život nastavite zajedno – glasilo je pitanje muzičke zvijezde, a kada su momci odgovorili pozitivno bez imalo dileme u Sava Centru nastalo je opšte slavlje uz zvuke užičkog kola, pišu beogradski mediji.

Marija je dodala da ona nikada ne bi ništa slično imala hrabrosti da uradi te je nastavila da pjeva i radi ono kako ona kaže što umije najbolje da radi. Nakon sinoćnjeg koncerta pop zvijezdu očekuje naredni koncerti 11. marta, a po četvrti put beogradakoj publici dobro veče poželjeće već 26 marta.