Aca Lukas prekinuo sa hrvatskom manekenkom: U krevetu su se odlično razumjeli

Aca Lukas oko dva mjeseca proveo je u vezi sa hrvatsom manekenkom, izvjesnom Brigitom, a nakon što je djevojka uporno insistirala da pjevač ostavi posao i započne zajednički život sa njom u Njemačkoj, došlo je do raskida.

– Aci se Brigita baš svidjela čim ju je upoznao. Ta zaljubljenost je, međutim, potrajala dva mjeseca, kao i sa većinom njegovih djevojaka. Pričao mi je da ga Brigita u posljednje vrijeme opterećuje i da je shvatio da nisu jedno za drugo – rekao je Lukasov prijatelj prenosi informer.

– Brigita je tu vezu shvatila ozbiljnije od njega, pa je insistirala da dolazi svake nedjelje kod nje u Grishajm. Čak je tražila i da mijenja život zbog nje, da ustaje ujutru, da trenira. On je navikao na lud noćni život i da spava do podne.

Rekao mi je da mu ne pada na pamet da se mijenja zbog djevojke. Rekao mi je da su se u krevetu odlično razumjeli, a da su se van njega često svađali – objasnio je čovjek.

Do raskida je došlo nakon Acine posjete njoj, a usljed rasprave oko toga da li će živjeti sa njom. Lukas nije želio da popusti uprkos insistiranju da popričaju, a na raskid samo kratko kaže: “Brigita je sama sebe šutnula”.