Otvoreno: Luna otkrila koja zadrugarka ju je najviše povrijedila

U Bijeloj kući se odlučivalo ko je najnelojalnija osoba u “Zadruzi 3”, a sljedeći na redu za glasanje su bili Iva Grgurić, Filip Đukić i Luna Đogani.

– Ovdje ima mnogo nelojalnih. Đedović kada je prenio ono Ivani Šopić za poljubac u sobi. Ja prema Stefanu, Stefan prema svim ovim djevojkama koje je nabrojao, Mina prema Vladimiru, Šopićka prema Janjušu.

Ja ću izabrati osobu koja je najsvježija, a to je za mene Stefan, nabrojao je djevojku za koju nismo znali – rekla je Iva Grgurić.

– Volio bih da je Mića prije mene pričao, Zoricu sam slušao, volio bih i da je Matora prije mene, volim da čujem njihovo mišljenje. Po meni lojalnost zavisi od odnosa dvoje ljudi.

Ako se sa nekim ne družim, a on me izda, ja to ne mogu da smatram nelojalnošću. Prema meni niko nije ispao nelojalan. Ja ću navesti zmiju, jer je bila sa Janjušem u dobrom odnosu, sa Karićem isto. Navešću Šopićku – rekao je Đukić.

– Ja tad sa Janjušem nisam bila u dobrom odnosu, imali smo ozbiljnu svvđu – pravdala se Ivana Šopić.

– Nema veze, bili ste u top odnosima, to je moje mišljenje – rekao je Filip.

– Prije svega da se obratim ovim djevojkama, sutra mi je rođendan, pa ako biste mogle da me pustite prvo kod frizera. Što se tiče mene, meni je najnelojalnija bila Ermina, ona je meni obećala da će biti podrška mom tati, rekla je da će zaustaviti to što je bilo sa Vladimirom.

On je to najmanje zaslužio od nje. Ona se meni izvinila za Novu godinu, mogu da je razumijem, ali ne mogu da zaboravim. Uvijek ću morati da je navedem kad su ovakve teme.

Mnogo me je to boljelo, kad je iznosila neke laži za rođendan, a ja sam se ublla za taj rođendan. Sad imam dobar odnos sa njom, pomaže mi, hvala joj, ali to ne mogu da zaboravim – rekla je Luna Đogani.