Zadruga na nogama: Miljana napala sve djevojke za koje smatra da su sumnjivog morala

Pola ukućana skočilo na nju!

Nakon što su se završile Nominacije, te su nominovani ove nedelje Marko Miljković i Milan Petković, započeta je Igra istine.

– Da li je istina da si spavala sa Karićem u Zadruzi 3 – upitao je Mensur Ajdarpašić Maju Marinković.

Delili smo isti krevet, spavali smo jedno pored drugog. S..sualno odnos nismo imali. Nisam imala ni sa kim s..sualni odnos u Zadruzi 3. Nije bilo nikada ništa između nas, sem onog poljupca koji se desio spontano. Meni je Stefan drag dečko ali se to nije desilo između nas – rekla je Maja.

Naredno pitanje je uputila Marinkovićeva Miljani Kulić.

Apsolutno mi nabroji sve devojke za koje smatraš da su lakog morala ili pr….ke, da mi objasniš zašto to misliš i za koju – bilo je Majino pitanje.

Mina Vrbaški, sama je priznala da se bavila tim poslom – rekla je Miljana.

Ona je bolji čovek od tebe. Ona je među boljim osobama i među boljim dušama u rijalitiju – odmah se umešao Minin dečko Mensur Ajdarpašić.

Priznala je to u Zadruzi 2, mislila je da će da napravi žrtvu od sebe. Znam da te boli istina što ti je bivša devojka k..va. Nije pitanje ko je bolji čovek, ona je svim prijateljima zabola nož leđa, igrala se i sa tobom, k..va ne može da bude prijatelj.

Mislim da ti imaš dobru dušu. Naš odnos se poremetio zbog nje, ti braniš neodbranjivo, ona nije prestala time da se bavi niti će. Ana Korać, dokazano. Šumatovačka ulica da li ti je poznata? Tu si živela sa Minom, gde su vam dolazile stranke.

Za tebe je dokazano da si sponzoruša, ti si dama sumnjivog morala – rekla je Kulićeva.

– Ti si tužena, imaš 24 dana da skupiš dokaze – bila je besna Ana Korać.

– Bolje je da vodiš računa o svom detetu. Dete Mariju zove: “Majka”. Dete vrišti kad te vidi. Kako p..aš pored kontejnera – ponavljao je David Dragojević.

Idemo dalje, Nataša Radan, Šako, Amar, devojka to ne krije, imala je s..s i sa Filipom. Aleksandra, ne znam prezime, rekla sam da je dama sumnjivog morala.

Ne znam što mene napadaš, a ne napadaš Karića koji je rekao da se k..aš za lovu. Dalje, Ivana Šopić. Tužite me sve. Obrišite d.pe sa tim tužbama. Iva Grgurić, sponzoruša, spavala je sa dedom od 70 godina, mama je podržala u tome, a ne podržava vezu sa Karićem. To je klasična sponzoruša, dama sumnjivog morala.

Dalje, Dragana Mitar, ljubavnica, sponzoruša, uvek druga. Tara i za tebe sumnjam, jer s kim si takav si, konstantno braniš k..vu Anu Korać, očigledno imate nešto zajedničko, skačeš sa nju, sličan se sličnom raduje, za tebe nisam čula – završila je Miljana.