Odlučila: Gordana izdvojila mnogo novca za luksuzni stan na Dedinju

Šabanova udovica odlučila je da se iz porodične vile preseli u raskošan, prostran stan koji se nalazi u neposrednoj blizini njihove kuće – na Dedinju

Udovica pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić prije nekoliko meseci iznajmila je kuću na Dedinju ambasadi jedne arapske zemlje, kojoj nije bio nikakav problem da izdvoji pozamašnu sumu za smještaj svog diplomate.

Kako se pisalo, Goca za mesečnu rentu porodičnog doma uzima čak pet hiljada eura prenosi alo.

Šabanova udovica odlučila je da se iz porodične vile preseli u raskošan, prostran stan koji se nalazi u neposrednoj blizini njihove kuće – na Dedinju. Goca je za luks stan u novoizgrađenoj zgradi iskeširala 450.000 eura.

– Goca je nedavno pazarila luks stan u novoizgrađenoj zgradi na Dedinju. Stan ima oko 150 kvadrata, a kvadrat u toj zgradi košta 3.000 eura.

Goca je iskeširala za ovu luksuznu nekretninu oko 450.000 eura. Jednostavno se oduševila tom zgradom koja je na veoma dobroj lokaciji, a dodatno joj je značilo što je zgrada u neposrednoj blizini njihove vile.

Goca je tu našla svoj mir i osjeća se kao da tu živi godinama. U stanu živi sama, ali je često posjećuju sin i kćerke – rekao je dobro obaviješteni izvor.

Inače vrijednost vile Šaulićevih na Dedinju procjenjuje se na oko 1.000.000 eura. Kuća je relativno nova, a posjeduje četiri spavaće sobe, tri kupatila, dve kuhinje, veliku dnevnu sobu i podrum, kao i veliko dvorište. Pre izgradnje ove vile, Šaulići su živjeli u kući koju su pazarili od Titove unuke Zlatice.