Biznismen zaprosio Katarinu Živković na Maldivima

“Živkovićeva nije ni slutila da će na odmoru zavesti bogataša koji je odlijepio za njom”

Atraktivna folk zvijezda Katarina Živković spakovala je kofere i zajedno s prijateljicama prije nekoliko dana napustila Beograd. Ona se uputila na luksuznu destinaciju kako bi se odmorila od velikog broja nastupa koje je imala u posljednje vrijeme i napunila baterije za nove radne pobjede!

Kaća je keširala ozbiljnu sumu kako bi se baškarila u luksuznom rizortu na Maldivima, a s obzirom na to da i te kako ima posla, očigledno joj nije bio problem da plati ovo putovanja za sebe i prijateljice.

No, nije ni slutila da će odmah po dolasku na Maldive zapasti za oko bogatom biznismenu iz Australije koji je odlijepio čim je ugledao.

Kaća u posljednje vrijeme izbjegava da govori o emotivnom statusu. Nekoliko puta se opekla jer je previše pričala o partnerima, pa je sada odlučila da ljubomorno čuva privatni život.

Niko ne zna da li je u vezi ili je sama. To joj izuzetno prija, pošto je fokusirana isključivo na karijeru. Često nam kaže kako joj muškarci uopšte ni ne prilaze jer sada zrači nekom drugom energijom, koja odbija pripadnike jačeg pola. No, čini se da je to samo u njenoj glavi, jer ne želi da vidi sva ta silna udvaranja – kaže izvor blizak pjevačici za „Alo!“.

Pjevačica je tijelo dovela do savršenstva s obzirom na to da ne izlazi iz teretane sedam dana nedjeljno, pa je sada postala još poželjnija.

– Već prvog dana njenog boravka na Maldivima uspjela je da skrene pažnju na sebe pripadnicima jačeg pola. S obzirom na to da je tamo s drugaricama, odmah su postale meta zgodnih frajera koji su željeli da im se dodvore i da se druže s njima

No, kako je ovaj odmor planiran kao žensko druženje, odbijale su pažnju navalentnih mladića. Ipak, jedan je bio i te kako uporan – otkriva izvor i dodaje:

– Momak, koji je otprilike imao oko 35 godina bio je opčinjen Kaćom. Kasnije se ispostavilo da živi u Australiji i da ima nekoliko svojih firmi tamo… Svakodnevno je slao šampanjce, voće, cvijeće i čokoladice na Katarinin apartman uz poruku da mu se veoma dopada.

No, ona ga nije shvatala za ozbiljno. Nekoliko dana je pokušavao da stupi u kontakt s njom, a onda joj je prišao na plaži, bez pardona kleknuo i izgovorio na engleskom jeziku: „Dao bih sve da budeš moja žena“. Nakon ove rečenice, nastao je opšti smijeh, a Kaća se ljubazno zahvalila mladiću i rekla mu da nema potrebe da se toliko trudi, jer ona nije spremna ni za dečka, ni za brak – otkriva izvor „Alo!“.