Iskrena ispovijest Sofije Milošević: Optužili su me da sam Luki rasturila brak, a ovo je prava istina

Sofija Milošević već nekoliko mjeseci uživa u ljubavi sa fudbalerom Lukom Jovićem, a ona više ne krije već ponosno ističe da je do ušiju zaljubljena u njega.

Manekenka i fudbaler u početku su krili romansu, međutim nekoliko nedjelja nakon što su uhvaćeni u Madridu, kako šetaju držeći se za ruke, manekenka je za medija počela da govori o njihovoj ljubavi. Kako kaže, Luka ju je osvojio pre svega iskrenošću.

– Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dijete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto – detinju iskrenost. Djeca u nama su se prepoznala – rekla je Sofija.

Budući da je fudbaler u februaru ove godine dobio sina sa nekadašnjom partnerkom Anđelom Manitašević, a da je priroda njihovog odnosa za javnost bila misterija, mnogi su osudili Sofiju kada je uplovila u vezu sa Jovićem.

– Optužili su me da sam mu rasturila brak, iako on nikada nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno – navela je manekenka.

Podsetimo, Anđela Manitašević nedavno je za domaće medije ispričala da su ona i Luka raskinuli pre tri godine, te da se trudnoća desila neplanirano, ali da fudbaler kad god dođe u Srbiju viđa sina prenosi informer.rs.