Oglasio se Karleušin advokat: Evo zašto je Vranješ riješio da povuče tužbe – svi detalji iz sudnice

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ imali zakazano suđenje u Prvom osnovnom sudu, međutim, nijedno od njih dvoje nije se pojavilo na ročištu.

Ognjen Vranješ želi da se pomiri sa Jelenom Karleušom?! Fudbaler je juče povukao sve tužbe protiv pjevačice, koja mu je prij***ila sm*ću kad je javnost saznala za njihovu navodnu aferu.

Ni Ognjen ni Jelena nisu se pojavili na ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, ali jesu njihovi advokati, koji nisu imali mnogo posla jer je Vranješ riješio da više ne goni krivično bivšu ljubavnicu!

– Odmah na početku suđenja Ognjenov advokat Branislav Bogdanović ustao je i rekao da njegov klijent povlači obe tužbe i krivičnu prijavu – kaže izvor iz suda.

Iznenadio advokate

Jelenin advokat za Informer kaže da mu je drago što je stavljena tačka na slučaj koji je proteklih devet mjeseci intrigirao javnost.

– Vranješovi advokati su shvatili da imamo dobre dokaze za Jeleninu odbranu. Zbog toga su odlučili da povuku sve tužbe protiv naše klijentkinje – kaže advokat Zoran Ateljević.

Kako Informer saznaje iz izvora bliskog Vranješu, fudbaler je odustao od tužbi jer se sažalio nad Jelenom, ali i zato što mu je zbog nje ugrožena karijera.

– Ognjen nas je sve iznenadio kad nam je rekao da povlači tužbe. Nedavno mi je poslao poruku: “Ne mogu više da je gledam kako pati, mislim da je došlo vrijeme da se pomirimo” – priča izvor blizak Ognjenu i dodaje:

– Na tu njegovu odluku sigurno je uticalo i to što ima probleme u AEK-u. Upravo zbog JK je suspendovan na mjesec dana kad je navijačima suparničkog Olimpijakosa, koji su na tribinama pored Jelenine i njegove slike napisali da je “malok*ran”, na Instagramu poručio: “Možete samo da mas****ate na ovu ku*vu.”

Ogi ne želi više da se nađe u sličnoj situaciji, pa je riješio da odustane od suđenja sa Jelenom.