Sve se promijenilo: Miroslav Ilić hitno radi DNK zbog vanbračnog sina

Nema svjedoka, sve mora po nalogu da ide!

O suđenju folk pjevača Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavi Mirjane Antonović oko utvrđivanja očinstva Devona već godinama ne prestaje da se priča, a ona je sada iznijela nove detalje, koji su iznenadili mnoge.

Dragi moji prijatelji, dobre vijesti! Kao što već znate, sudinica koja je vodila naš slučaj je prebačena na novo mjesto i ostavila nas je bez sudije. Devin je u zadnji čas ostao u Americi zbog toga što su odložili ročište do daljnjeg.

Trebalo je početi iznova i zbog toga je Devin tada odlučio da pređe na međunarodni sud. Sutra, dan posloke konferencije za štampu, smo iznenada dobili novu sudinicu, koja je rekla da želi da završi ovaj slučaj što proke.

Naredila je da Miroslav i Devin prinesu primjerak za DNK analizu u roku od 30 dana – navela je Mirjana na društvenim mrežama.

Rekla je da nju ne zanimaju svjedoci, nego samo DNK. Spomenula je da je našla nalog za DNK među papirima, koji stoji od samog početka slučaja.

Nalog, koji nije stigao do našeg advokata. Vidjet ćemo šta će dalje da se odvija. Ako ne bude tako kako je rekla, u tom slučaju se predaje kompletan slučaj na međunarodni sud, da oni sve riješe. Uvijek vaša Mirjana – dodala je ona.

Mirjana je, podsjetimo, nedavno iznela tvrdnje da su joj Ilić i njegova supruga pri*etili, o čemu se naširoko pisalo i pričalo prenosi alo.